Close Menu
Voor u

Jezus beter leren kennen en echt ervaren?

Het Bijbelverhaal gaat duizenden jaren terug, de geschiedenis is wijd bekend en velen kennen Jezus op deze manier. Maar voor christenen gaat het veel verder, zij hebben Jezus echt leren kennen en op een zodanige manier ervaren dat zij nooit meer terug willen naar een leven zonder Jezus!

Als u Jezus echt (beter) leert kennen, zal Hij zich in tal van facetten manifesteren: als Vriend, als Redder, als Trooster, als Gids, als Anker, als Bron van liefde, vrede & geluk en nog veel meer.

Maar hoe kunt u Jezus dan leren kennen en als hierboven beschreven ervaren? U kunt dit doen door u tot Hem te richten in een gebed en vragen om in uw leven te komen. U kunt dit ook met andere mensen doen door naar een samenkomst te gaan waar Jezus is. De kerk is dé plek om Hem te ontmoeten en te ervaren.

Jezus wil niets liever dan u te kennen en deel te maken uit uw leven!

Wilt u Jezus echt leren kennen? Wilt u Hem ervaren als uw Vriend, uw Redder, uw Trooster, uw Gids, uw Anker en uw Bron van liefde, vrede en geluk?

Jezus laat zich vinden en kennen. De kerk is dé plek om Hem te ontmoeten en te ervaren. Hij zegt: “Waar 2 of 3 vergaderd zijn in Mijn naam, daar ben Ik in hun midden.” Wij hebben dit ervaren en wensen u dit ook toe.

Aarzel niet, zet vandaag nog de stap en neem contact met ons op!

Contact

Contactformulier

Wij slaan uw gegevens secuur op conform ons privacybeleid.

* Velden met een * zijn verplicht